In de actualiteit

De Engelse marketingmachines

Veel mensen vonden het prachtig, terwijl veel anderen de 90.000 Aussies die los gingen op het ‘You’ll Never Walk Alone’ veroordeelden voor het niet steunen van de lokale trots. Wij vonden het opmerkelijk genoeg om te plaatsen, maar hebben er gezien onze kernwaarden (hoi Toon Gerbrands!) uiteraard wel wat moeite mee. Niet eens zozeer omdat die mensen supporters zijn van Liverpool, maar meer om alles wat er om zo’n buitenlandse trip heen hangt. Aan de andere kant van de wereld voetballen in de voorbereiding gaat natuurlijk niet om een goede voorbereiding, maar gewoon om de keiharde munt die men uit zo’n trip kan slaan. Het Australische ABC News legde de vinger keurig op de zere plek met een prima reportage over de ware motieven van Engelse grootmachten als Liverpool FC en Manchester United.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Eric Cantona: de kungfu-trap

  In de videotheekShall we sing a song for you

  Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten

  ColumnsIn de actualiteit

  Column: Stapelverliefd op dit Liverpool

  In de actualiteit

  120 piek voor een uitkaartje