Vandaag weer een gloednieuw rondje langs de velden. En wat waren ze weer lekker deze week. Een rondje met ‘de eeuwige derby’ is natuurlijk extra fijn. Tevens vallen de vele jubileums deze week op!

Crvena Zvezda – Partizan

De eeuwige derby” die sinds 1947 gespeeld wordt stond weer op het programma. Elke keer weer levert dit fantastische beelden op!

De Graafschap – SC Cambuur

Alles op alles voor ons De Graafschap” De supporters van De Graafschap verzorgden deze sfeeractie voorafgaand aan het duel met SC Cambuur

Borac – Sarajevo

de ultras groep Lešinari verzorgde bij opkomst van de spelers een mooi Tifo, hierbij werd ook de nodige Pyro afgestoken, altijd goed!

 

Greuther Fürth – Inglostadt

Horidos bestaat 100 jaar! De fanatieke aanhang viert dit jubileum met een mooie Pyro.

PSV – Roda JC

10 jaar Lighttown Madness! Tien jaar geleden werd Lighttown Madness opgericht vanuit de sfeergroepen van Vak T en Vak X. Vandaag vierde ze hun jubileum tegen Roda JC.

Bron: Rik Elfrink/Twitter

Bron: Rik Elfrink/Twitter

Bron: Thijs van Oers

FC Groningen – FC Utrecht

In Groningen vierden ze het Gronings ontzet, beter bekend als Bommen Berend. Hierin vieren ze dat de stad behouden bleef 345 jaar geleden.

De stad die uit puin, as en stof herrees

Rapid Wien – LASK

En nog een jubileum. “ West Block ” viert zijn 40ste verjaardag!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.