In de videotheek

De derby van Stockholm

De Zweedse competitie is weer begonnen en de fijnproevers vielen gelijk weer met hun neus in de boter met de derby tussen Djurgårdens IF en AIK.

De actie van de kant van Djurgårdens:

En van de kant van AIK:

Onze vriend Thomas van 31 Matches was ook van de partij trouwens en hij zag een hele slechte pot voetbal. De sfeer (en dat is toch het belangrijkste) maakte echter veel goed.

Thomas is ondertussen trouwens zes dagen onderweg van zijn31matches-reis. Een reis waarin hij 31 wedstrijden ziet in 31 dagen tijd, in heel Europa. De afgelopen dagen betekenden volle stadions en veel sfeer. West Ham-Man Utd, Hertha BSC-Paderborn, VfL Wolfsburg-Eintracht Frankfurt en Djurgarden-AIK waren de wedstrijden die hij bezocht heeft. Volg hem via zijn site of via Twitter als je op de hoogte wil blijven van zijn droomreis.

(Dank aan Thomas en Marvin)

Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Allsvenskan - Ongekende titelontknoping in Zweden

GroundhoppingVergane Glorie

Olympisch Stadion: Parel van Stockholm

In de actualiteit

Mooiste sfeeracties: week 15

Derby DaysIn de actualiteit

AIK - Hammarby, derby om het kampioenschap