In de actualiteit

Liefde voor je club blijft altijd bestaan

In de Hekken Shop

Vandaag werd bekend dat AGOVV definitief uit het betaalde voetbal verdwijnt. Na Xerxes/DHC, FC Vlaardingen, Amersfoort, FC Wageningen, VC Vlissingen, HFC Haarlem en RBC, is AGOVV de achtste club die door een faillisement uit het betaalde voetbal verdwijnt. Enorm klote voor de fans en wij wensen de mensen die begaan zijn met AGOVV veel sterkte met dit rotnieuws.

De liefde voor je club houdt  niet bij een faillissement op. Dat bleek vandaag in het zuiden van het land. Een auto met een prachtig RBC vaantje trok de aandacht, de achtervolging werd ingezet en de verbaasde bestuurder sprak vol trots over ‘zijn’ RBC. In voorspoed of tegenspoed, met veel geld of na een faillissement; De liefde voor je club blijft altijd bestaan!

Liefde voor RBC

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteitIn gesprek met

In gesprek met: André Krul

België & Nederland

De overblijfselen van profvoetbal bij RBC Roosendaal

In de actualiteit

Oude tijden herleven voor even (een beetje) bij AGOVV Apeldoorn

In de actualiteit

Onverslijtbare clubliefde in Wageningen