Actueel

Liefde voor je club blijft altijd bestaan

Vandaag werd bekend dat AGOVV definitief uit het betaalde voetbal verdwijnt. Na Xerxes/DHC, FC Vlaardingen, Amersfoort, FC Wageningen, VC Vlissingen, HFC Haarlem en RBC, is AGOVV de achtste club die door een faillisement uit het betaalde voetbal verdwijnt. Enorm klote voor de fans en wij wensen de mensen die begaan zijn met AGOVV veel sterkte met dit rotnieuws.

De liefde voor je club houdt  niet bij een faillissement op. Dat bleek vandaag in het zuiden van het land. Een auto met een prachtig RBC vaantje trok de aandacht, de achtervolging werd ingezet en de verbaasde bestuurder sprak vol trots over ‘zijn’ RBC. In voorspoed of tegenspoed, met veel geld of na een faillissement; De liefde voor je club blijft altijd bestaan!

Liefde voor RBC

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %