In de actualiteit

Liefde voor je club blijft altijd bestaan

Vandaag werd bekend dat AGOVV definitief uit het betaalde voetbal verdwijnt. Na Xerxes/DHC, FC Vlaardingen, Amersfoort, FC Wageningen, VC Vlissingen, HFC Haarlem en RBC, is AGOVV de achtste club die door een faillisement uit het betaalde voetbal verdwijnt. Enorm klote voor de fans en wij wensen de mensen die begaan zijn met AGOVV veel sterkte met dit rotnieuws.

De liefde voor je club houdt  niet bij een faillissement op. Dat bleek vandaag in het zuiden van het land. Een auto met een prachtig RBC vaantje trok de aandacht, de achtervolging werd ingezet en de verbaasde bestuurder sprak vol trots over ‘zijn’ RBC. In voorspoed of tegenspoed, met veel geld of na een faillissement; De liefde voor je club blijft altijd bestaan!

Liefde voor RBC

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: De Wageningse Berg 2.0

  In de actualiteit

  Walking in a Winter Wonderland

  In de actualiteit

  Drank, Craven Cottage en AGOVV Apeldoorn

  In de fotoreportages

  Het trieste verhaal van het Haarlemstadion