Groundhopping

Dalymount Park

Ondanks dat het te warm is om überhaupt op internet te zitten willen we jullie de bijzondere groundhop van In de Hekken vriend Maarten niet onthouden. Op vakantie in Ierland kwam hij terecht bij Dalymount Park (Páirc Cnocán Uí Dhálaigh), de thuishaven van het Ierse Bohemian FC.

Ondanks dat de boel bijna letterlijk op instorten staat en er al verschillende tribunes zijn gesloten wordt hier wekelijks nog vrolijk gevoetbald. Voor de ware nostalgici moet het een feest zijn om hier tijd te mogen doorbrengen, wij zijn na het zien van de foto’s in ieder geval al flink jaloers.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysGroundhoppingVerenigd Koninkrijk

  Dublin Derby: Dublin is rood zwart!

  In de actualiteit

  Dromen van Dalymount Park

  Derby Days

  Dublin Derby - authentiek genieten!