In de videotheek

Culthelden bij onze oosterburen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Met 15 á 20 man langs de lijn van hun club, Schrote. Verder niemand langs het kalk, alleen de Schrote Ultras. Hun cluppie kan kampioen worden. Dus compleet met trommels, vlaggen en vuurwerk steunen ze hun club negentig minuten lang. Het levende bewijs dat het niet om aantallen draait, maar puur om mentaliteit. Clubliefde pur sang. Passie van de bovenste plank. 

Helaas was de onvoorwaardelijke support niet genoeg voor het kampioenschap. Schrote werd tweede op doelsaldo. Maar wie heeft prijzen nodig, met zulke supporters?

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.