Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Cørteo Hammarby

Afgelopen maandag speelde Hammarby IF zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Landskrona BoIS. Het is al jarenlang een traditie dat de supporters van Hammarby bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen verzamelen op een groot plein in het midden van Södermalm, de wijk in Stockholm waar Hammarby vandaan komt. Vanaf daar wordt dan in een grote corteo naar het stadion gelopen. Ongeveer 7000 Bajenfans liepen afgelopen maandag mee in deze corteo. De wedstrijd zelf werd na een vroege achterstand alsnog op een miraculeuze wijze gewonnen door doelpunten in de 88ste en 93ste minuut!

(Dank ForzaMols!)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Allsvenskan - Ongekende titelontknoping in Zweden

  In de actualiteit

  September 2017: Londen in Keulse handen, Heerlijke derby in Zweden

  Derby DaysIn de actualiteit

  Derby: Djurgården IF - Hammarby IF

  Derby DaysGroundhopping

  De Zweedse groundhop en het derby spook!