In de actualiteit

Contro la Tessera

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In Nederland zijn we eraan gewend en weten we haast niet beter. Sterker nog, de meesten hebben zich erbij neergelegd. De uitkaart, een verschrikking voor iedereen die z’n club volgt.

Dat men in Italïe (godzijdank) nog lang niet zo ver is, blijkt uit de protesten van de supportersgroepen, voor even geen politieke voorkeuren die tellen, maar allemaal een gemeenschappelijk doel. Je club steunen waar je wilt en hoe je wilt. Want waar menig Italiaan met gemengde gevoelens aan SSC Napoli denkt, zijn de tribunejongens het erover eens: die gasten hebben een punt.

Waar eerder de mannen van Samp en Parma gezamenlijk protesteerden tegen de invoering van de kaart, worden de protesten uitgebreid. En hoe protesteer je als je geen stem hebt in de media? Juist, oldskool graffiti door heel de stad. Boys laat je horen: Contro la Tessera!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de videotheek

    Ultras zonder uitkaart

    Against Modern Football

    Dan blijven we toch buiten