In de videotheek

Clubmensen

We houden van echte clubmensen omdat zij het dichtstbij ons als supporters staan. Zij snappen dat verliezen pijn doet en maken als geen ander deel uit van de feestvreugde als er gewonnen wordt. Theo Bos is zo’n man. Prima voetballer in zijn tijd, aardige kerel en bovendien een clubman. In het onderstaande filmpje geeft Theo een rondleiding door Nieuw-Monnikenhuize en verteld hij over zijn verbondenheid met zijn club en zijn stadion.

We proosten deze feestdagen op alle clubmensen in Nederland, dus ook op jullie allemaal! Fijne dagen allemaal!

(Dank je wel Coen)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  De eerste keer naar het stadion

  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteit

  Partners gezocht!

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt