In de actualiteit

Clubman krijgt stadionverbod

In de Hekken Shop

B1rF4LdIQAA-d-v.jpg large

Go Ahead Eagles heeft fanatiek supporter @ludwigboosv een tweejarig stadionverbod opgelegd omdat hij zich provocerend zou hebben gedragen richting de aanhang van FC Twente. De supporter die het onder andere brein was achter de briljante ‘echt gras‘ actie bij de Deventenaren heeft in het verleden ruim 115.000 euro opgehaald voor zijn club, maar is vanaf nu dus niet meer welkom.

De Deventenaar fabriceerde een anti-Twente sjaal die hij niet wilde afgeven aan de security van rosec.nl en dat was voor de club (waar gekke dingen aan de hand zijn!) genoeg reden om hem voor twee jaar buiten te sluiten. Nu moeten we zeggen dat de sjaal best provocerend te noemen is, maar is het wat ons betreft ook zeer duidelijk dat dit er gewoon bij hoort in de voetballerij en zeker geen stadionverbod waard is.

Ludwig zelf is vrij duidelijk over het stadionverbod:

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Het jaar van Go Ahead Eagles in één minuut

Dit was het weekend

Dit was het weekend

In de actualiteit

Go Ahead Eagles met toffe pyro voor eerste thuiswedstrijd

Dit was het weekend

Dit was het weekend