Actueel

Clubman krijgt stadionverbod

B1rF4LdIQAA-d-v.jpg large

Go Ahead Eagles heeft fanatiek supporter @ludwigboosv een tweejarig stadionverbod opgelegd omdat hij zich provocerend zou hebben gedragen richting de aanhang van FC Twente. De supporter die het onder andere brein was achter de briljante ‘echt gras‘ actie bij de Deventenaren heeft in het verleden ruim 115.000 euro opgehaald voor zijn club, maar is vanaf nu dus niet meer welkom.

De Deventenaar fabriceerde een anti-Twente sjaal die hij niet wilde afgeven aan de security van rosec.nl en dat was voor de club (waar gekke dingen aan de hand zijn!) genoeg reden om hem voor twee jaar buiten te sluiten. Nu moeten we zeggen dat de sjaal best provocerend te noemen is, maar is het wat ons betreft ook zeer duidelijk dat dit er gewoon bij hoort in de voetballerij en zeker geen stadionverbod waard is.

Ludwig zelf is vrij duidelijk over het stadionverbod:

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %