In de actualiteit

Onze clubliefde komt recht uit ons hart

In de Hekken Shop

De mannen van Tifosi BiancoNero hebben sinds hun oprichting in 2013 al meermaals mooie dingen laten zien in Almelo. Afgelopen weekend brachten de mannen van BiancoNero op mooie wijze een boodschap die opgaat voor alle fanatieke voetbalsupporters: Onze clubliefde komt recht uit ons hart.

Foto’s via Tifosi BiancoNero

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Mooiste sfeeracties: week 37

In de actualiteit

Erve Asito: stadionnaam blijkt heilig

Against Modern FootballIn de actualiteit

Erve Asito: nieuw commercieel dieptepunt in voetbalwereld

Het seizoen van

Het seizoen van: Heracles