Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteitIn de fotoreportages

Clubbelang boven eigenbelang

Op Lunatic News kwamen we onderstaand spandoek tegen en dit doek geeft pijnlijk weer waar de problemen in de voetballerij zitten. Supporters worden altijd weggezet als hersenloze idioten, terwijl de ego’s die onze clubs besturen de echte idioten zijn. Alleen in de afgelopen weken werd het bewijs weer geleverd met het belachelijke gedoe bij o.a. Feyenoord, De Graafschap, Ajax en Sparta. Eigenlijk wordt het tijd dat wij ook wat te zeggen krijgen bij de clubs, simpelweg omdat clubbelang altijd ons enige belang is.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Directeur bedankt spandoekenmakers ADO Den Haag

  In de Boeken

  Dit is De Kuip

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen

  In de Lens

  In de Lens: Peter Paul Klapwijk, duizendpoot en ‘mensenmens’