Against Modern Football

CITY TILL WE DIE!

Bij Hull City zijn de supporters klaar met voorzitter Assem Allam. Deze wereldvreemde gek vond het nodig om de clubnaam even te veranderen van Hull City AFC naar Hull City Tigers omdat dit commercieel interessanter zou zijn, maar ook omdat hij de ‘City’ toevoeging in de clubnaam maar een beetje gewoontjes vond. Dat hij hiermee ruim 100 jaar aan traditie overboord gooide maakte hem natuurlijk net als al die andere mafkezen met een meerderheidsbelang in clubs natuurlijk geen reet uit.

De groep ‘City Till We Die‘ is in opstand gekomen tegen de naamsverandering (teken de petitie!) en de eerste echt zichtbare actie vond afgelopen weekend plaats bij de wedstrijd tegen Crystal Palace. De actiegroep toonde een doek met daarop de onschuldige tekst “We Are Hull City’ en dat was natuurlijk tegen het zere been van Allam, die onmiddellijk zijn jassenbrigade op de bezorgde, maar strijdvaardige supporters afstuurde. Dat had hij beter niet kunnen doen, want doordat ze weigerden mee te werken aan de censuur kregen ze met de actie wel de aandacht die ze verdienen.

STAND YOUR GROUND!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %