Against Modern Football

CITY TILL WE DIE!

In de Hekken Shop

Bij Hull City zijn de supporters klaar met voorzitter Assem Allam. Deze wereldvreemde gek vond het nodig om de clubnaam even te veranderen van Hull City AFC naar Hull City Tigers omdat dit commercieel interessanter zou zijn, maar ook omdat hij de ‘City’ toevoeging in de clubnaam maar een beetje gewoontjes vond. Dat hij hiermee ruim 100 jaar aan traditie overboord gooide maakte hem natuurlijk net als al die andere mafkezen met een meerderheidsbelang in clubs natuurlijk geen reet uit.

De groep ‘City Till We Die‘ is in opstand gekomen tegen de naamsverandering (teken de petitie!) en de eerste echt zichtbare actie vond afgelopen weekend plaats bij de wedstrijd tegen Crystal Palace. De actiegroep toonde een doek met daarop de onschuldige tekst “We Are Hull City’ en dat was natuurlijk tegen het zere been van Allam, die onmiddellijk zijn jassenbrigade op de bezorgde, maar strijdvaardige supporters afstuurde. Dat had hij beter niet kunnen doen, want doordat ze weigerden mee te werken aan de censuur kregen ze met de actie wel de aandacht die ze verdienen.

STAND YOUR GROUND!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

HULL CITY AFC!!!

In de actualiteit

Dikke vinger voor Assem Allam

In de actualiteit

Which part of no did you not understand?

Against Modern Football

No To Hull Tigers