In de videotheek

Your chicken is dead!

In de hel die we winterstop noemen moet ik af en toe erg mijn best doen om wat leuks (of vervelends) te bedenken. Nadat ik afgelopen week al aardig moest lachen om de spreekkoren van West Ham United supporters richting de collega’s van Manchester City viel mijn oog op een ander filmpje. West Ham United speler Kevin Nolan doet (of deed) altijd een heel irritant dansje als hij een doelpunt maakt. De spits doet na het doelpunt het liefst een kip na en dat lokt natuurlijk een reactie uit. Een reactie die je natuurlijk vooral krijgt op het moment dat je niet scoort…

(Ken je ook filmpjes van briljante spreekkoren? Mail ze dan vooral door naar info[a]indehekken.nl!)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  West Ham United noemt tribune naar clublegende Billy Bonds

  In de actualiteit

  West Ham helpt buurman Dagenham voorlopig uit de brand

  In de actualiteit

  West Ham fans niet langer United