Actueel

Chelski?

Chelsea is dankzij Roman Abramovich een van de uithangborden van het moderne voetbal en daarmee is de club bij de gemiddelde In de Hekken volger niet echt populair. Nu is dat gezien de geldsmijterij van Abramovich terecht, maar de club doet wel iets waar de andere Premier League clubs nog een puntje aan kunnen zuigen: het verhoogt de ticketprijzen voor de zesde keer in acht seizoenen gewoon niet!

roman-abramovich

Clubbestuurder Ron Gourlay verklaarde tegenover Sky Sports dat de economische omstandigheden zwaar zijn voor de mensen en dat een club als Chelsea daar de ogen niet voor moet sluiten. Daarnaast geeft de club aan dat het de supporters wil bedanken voor hun trouw aan Chelsea.

We zwaaien voor deze ene keer dus even hartelijk terug naar Abramovich!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %