In de actualiteit

Chelski?

In de Hekken Shop

Chelsea is dankzij Roman Abramovich een van de uithangborden van het moderne voetbal en daarmee is de club bij de gemiddelde In de Hekken volger niet echt populair. Nu is dat gezien de geldsmijterij van Abramovich terecht, maar de club doet wel iets waar de andere Premier League clubs nog een puntje aan kunnen zuigen: het verhoogt de ticketprijzen voor de zesde keer in acht seizoenen gewoon niet!

roman-abramovich

Clubbestuurder Ron Gourlay verklaarde tegenover Sky Sports dat de economische omstandigheden zwaar zijn voor de mensen en dat een club als Chelsea daar de ogen niet voor moet sluiten. Daarnaast geeft de club aan dat het de supporters wil bedanken voor hun trouw aan Chelsea.

We zwaaien voor deze ene keer dus even hartelijk terug naar Abramovich!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: Van der Sar held in finale Champions League

Against Modern FootballAjax Champions League

Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

In de actualiteit

United we stand

In de actualiteit

We zijn allemaal blauw