Actueel

Cardiff kleurt weer blauw

01376807

Cardiff City eigenaar Vincent Tan heeft besloten dat de Bluebirds weer blue worden en dat is na de eindeloze soap fantastisch nieuws voor de supporters van de club die een zeer lange strijd voerden met Tan.

De beslissing om terug te komen op het vernaggelen van de clubcultuur komt niet omdat bezoekersaantallen teruglopen en de rode merchandising niet verkoopt, maar omdat Tan een goed gesprek voerde met zijn moeder. Tegenover de BBC verklaart Tan: “De feestdagen hebben me de tijd gegeven om terug te kijken op het afgelopen jaar. De tijd met mijn familie en met name mijn moeder hebben me goed gedaan. Mijn moeder wees we op het belang van samenzijn, verbroedering en geluk en omdat Cardiff City zo belangrijk voor me is wil ik iedereen graag samenbrengen en gelukkig maken. “

Gek is hij nog steeds dus, maar het zal de supporters verder weinig uitmaken. De club die al sinds 1899 in het blauw speelde zal waarschijnlijk aankomend weekend na een korte periode in het rood weer terugkeren in de vertrouwde kleuren en dat lijkt ons prima nieuws!

(Foto Jed Leicester | PRO SHOTS)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %