Against Modern Football

Cardiff City supporters staan op

Vincent Tan, eigenaar van Cardiff City en moordenaar van clubcultuur is zijn trainer Malky Mackay zat en gaf hem afgelopen week de keuze: of zelf opstappen of ontslag krijgen. Nu zijn dat soort dingen in de voetballerij de normaalste zaak van de wereld, maar in Cardiff zorgt de zoveelste manoeuvre van Tan voor een opstand die steeds serieuzere vormen aan gaat nemen. Waar supporters eerder nog tegen over elkaar stonden op het moment dat Tan doodleuk de clubkleuren veranderde lijkt het kwartje nu bij veel meer supporters te vallen. Tan is slecht voor de club en het is zaak om zo snel mogelijk afscheid te nemen van die engerd.

Trainer Malky Mackay werd hartstochtelijk gesteund bij de uitwedstrijd in Liverpool…

“Don’t sack Mackay, Malky Mackay, I just don’t think you understand. Because if you sack Mackay, Malky Mackay, you’re gonna have a riot on your hands”

En de supporters lieten weten wie zij liever zouden zien gaan…

1

(Dank Maarten)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  Cultuurbarbaar Tan koopt ook KV Kortrijk

  In de actualiteit

  Cardiff kleurt weer blauw

  Against Modern Football

  Against Modern Football