In de fotoreportagesIn de videotheek

Cambuur in extase

Ondertussen vieren ze feest bij Cambuur. Foto: Pro Shots / Ronald Bonestroo

Gisterenavond waren de laatste wedstrijden voor de achtste finales van de KNVB Beker. De grootste verrassing was wel dat Cambuur in eigen huis Ajax uit de achtste finales van de beker kegelde. De Amsterdammers stuurden een B-elftal in het veld en Cambuur liet een prachtig staaltje wilskracht zien. Wat het extra speciaal maakte, was dat het Cambuur team -dat Ajax in 1996 ook in de achtste finales van de beker versloeg- ook als gast in het stadion aanwezig was. Met andere woorden: Een bekerpot om je vingers bij af te likken. De mensen uit Leeuwarden zullen nog wel lang nagenieten van deze wedstrijd, en de foto’s en filmpjes laten zien waarom.

Impressie van de wedstrijd

Ontlading na het laatste fluitsignaal

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II

  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: SC Cambuur Leeuwarden

  In de actualiteit

  Klassieker blijft zonder uitsupporters