Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Buxton

Chris Hayes is een echte groundhopper met een gezonde hekel aan het moderne voetbal en een uitstekend gevoel voor de mooie plaatjes. Via zijn weblog Forfar 4 East Fife 5 en zijn account op Flickr deelt hij zijn ervaringen met ons en hem volgen is wat ons betreft een keiharde aanrader. Afgelopen week bezocht hij bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Buxton (wie kent The Bucks niet?) en Notts County en dat leverde fraaie plaatjes op.

De ‘brasserie’ van Buxton.

De Baaarmy army!

De eeuwige vriendschap tussen Notts County en Juventus. Voor degenen die niet weten hoe dit zit: Juventus dankt de zwart-witte kleuren aan Notts County.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  FC Sheriff: een voetbalreis door dwergstaat Transnistrië

  GroundhoppingIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Ružomberok: voetballen bij een UNESCO werelderfgoed

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Groundhopper bezoekt 1650e amateurclub

  Groundhopping

  Greenock Morton: gastvrij & authentiek