In de fotoreportages

Buxton

Chris Hayes is een echte groundhopper met een gezonde hekel aan het moderne voetbal en een uitstekend gevoel voor de mooie plaatjes. Via zijn weblog Forfar 4 East Fife 5 en zijn account op Flickr deelt hij zijn ervaringen met ons en hem volgen is wat ons betreft een keiharde aanrader. Afgelopen week bezocht hij bijvoorbeeld de wedstrijd tussen Buxton (wie kent The Bucks niet?) en Notts County en dat leverde fraaie plaatjes op.

De ‘brasserie’ van Buxton.

De Baaarmy army!

De eeuwige vriendschap tussen Notts County en Juventus. Voor degenen die niet weten hoe dit zit: Juventus dankt de zwart-witte kleuren aan Notts County.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  Slovan Bratislava na chaotische jaren weer terug in Europa!

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Altona 93: voetbal een hinderlijke onderbreking

  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  Derby DaysIn de actualiteitIn de Boeken

  In de Boeken: Derby Days