In de actualiteit

Brood en spelen

Het VPRO-programma ‘De slag om Nederland’ deed onderzoek naar het nieuw te bouwen stadion van VVV-Venlo. Waar de club geen lening kon krijgen kwam de gemeente om de hoek om het multifunctionele centrum (ja, want zo noemen ze het) alsnog mogelijk te maken.

Het is een half uurtje open deuren intrappen met de VPRO (moet ook gebeuren), met uiteindelijk maar één conclusie die er echt toe doet: de supporters van VVV willen helemaal niet weg uit De Koel!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: VVV-Venlo

  Reportage

  Een middag op pad met Los Venlocos

  In de actualiteit

  VVV-Venlo: niet de aantallen, wel de prestatie

  In de fotoreportages

  Go Ahead Eagles in de hekken!