Actueel

De Brigata Tifosi zijn weer terug

Twee en een half jaar lang leken de Brigata Tifosi van De Graafschap niet meer te bestaan.  De verfpotten, rollen stof en verfkwasten bleven onaangeroerd liggen op De Vijverberg. Verschillende redenen lagen daaraan ten grondslag en de kern daarvan was: de club was de club niet meer. Inmiddels lijkt De Graafschap te leven en heeft de club enkele flinke vorderingen gemaakt. Als we de fans mogen geloven, staat er een elftal op het veld waar ze zich in Doetinchem mee kunnen identificeren. Een aantal mensen hebben het veld geruimd binnen de club en de band met de overige mensen is goed. Zoals de Brigatit Tifosi zelf stellen:

We zijn er nog niet, maar de meeste neuzen lijken nu dezelfde kant op te staan.Dit alles, in combinatie met de kraker tegen Cambuur op het programma, heeft de Brigata Tifosi doen besluiten om de materialen weer van stal te halen. Samen met de Supportersvereniging, lieten we weer eens zien wat we het liefste doen: samen alles geven voor de club!

En dat zag er zo uit. Mocht je interesse hebben in meer, check dan de site van de Brigata Tifosi!

De Brigata Tifosi maken de spandoeken klaar

De Brigata Tifosi maken de spandoeken klaar

En dat zag er zo uit

En dat zag er zo uit

Een Vijverberg dat achter De Graafschap staat

Een Vijverberg dat achter De Graafschap staat

Martijn
Martijn was sinds de oprichting van In De Hekken, tot 2019, redacteur en vaste schrijver. Daarnaast beheerde hij de In De Hekken Instagram pagina en de Twitter pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver was voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht liet schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %