In de videotheek

Bonkers

Normaal gesproken hebben we het niet zo op filmpjes die ondersteund worden door muziek omdat we de supporters liever horen zingen, maar we maken voor deze keer een uitzondering omdat de muziekkeuze erg past bij wat de 1100 (!) supporters van Royal Antwerp FC afgelopen weekend lieten zien op bezoek bij Nottingham Forest.

Voetballend gezien mag het al jaren kommer en kwel zijn (onbegrijpelijk voor zo’n club), maar dankzij de support van de hondstrouwe en bloedfanatieke aanhang leeft de club nog altijd enorm. Terwijl oefenpotjes hier kapot worden gemaakt door lokale overheden waren de supporters van de Great Old van harte welkom in Nottingham en wij denken zomaar dat ze ze niet snel meer zullen vergeten

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  De groundhop: Afscheid nemen van T2

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Fotoreportage Royal Antwerp Football Club

  Groundhopping

  Groundhopping: Royal Antwerp - KV Oostende

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 4)