In de videotheek

Bonkers

In de Hekken Shop

Normaal gesproken hebben we het niet zo op filmpjes die ondersteund worden door muziek omdat we de supporters liever horen zingen, maar we maken voor deze keer een uitzondering omdat de muziekkeuze erg past bij wat de 1100 (!) supporters van Royal Antwerp FC afgelopen weekend lieten zien op bezoek bij Nottingham Forest.

Voetballend gezien mag het al jaren kommer en kwel zijn (onbegrijpelijk voor zo’n club), maar dankzij de support van de hondstrouwe en bloedfanatieke aanhang leeft de club nog altijd enorm. Terwijl oefenpotjes hier kapot worden gemaakt door lokale overheden waren de supporters van de Great Old van harte welkom in Nottingham en wij denken zomaar dat ze ze niet snel meer zullen vergeten

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Dit was 2020: Royal Antwerp FC

In de actualiteit

Thuis voetbal kijken met opgenomen sfeeraudio Royal Antwerp FC

In de actualiteit

Royal Antwerp FC is back!

Het seizoen 2019-2020

Het seizoen 19-20 van: Royal Antwerp FC