In de actualiteit

Blah Blah Channel

Eerder dit jaar verscheen er een documentaire van de BBC over de vrees voor het Russische hooliganisme tijdens het aankomende WK in Rusland. Al eerder spraken verschillende Russische supportersgroepen hun afschuw uit over de documentaire. Afgelopen weekend reageerde de aanhang van Spartak Moskou door middel van twee spandoeken. Op het eerste doek worden twee Russische hooligans afgebeeld met de tekst ‘Blah Blah Channel’. Op het tweede doek zien we enkele bekende Russen met de tekst: ‘#WelcometoRussia2018 Supporters of a big country’.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  December 2017: Kerstman, 15 jaar Ultras Sankt Pauli, Moskou Madness

  Derby Days

  Moskou Derby: Spartak - CKSA

  In de actualiteit

  Een Russisch pareltje

  In de actualiteit

  WK Rusland 2.0