Actueel

Blah Blah Channel

Eerder dit jaar verscheen er een documentaire van de BBC over de vrees voor het Russische hooliganisme tijdens het aankomende WK in Rusland. Al eerder spraken verschillende Russische supportersgroepen hun afschuw uit over de documentaire. Afgelopen weekend reageerde de aanhang van Spartak Moskou door middel van twee spandoeken. Op het eerste doek worden twee Russische hooligans afgebeeld met de tekst ‘Blah Blah Channel’. Op het tweede doek zien we enkele bekende Russen met de tekst: ‘#WelcometoRussia2018 Supporters of a big country’.

David Schulpen
Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %