945971_163015167220899_809650678_nIn de hekken hangen, je kaartje kopen bij een loket en urineren tegen een half afgemaakte graffitimuur waarbij de klimop half naar achter hangt. Onderdelen die bij een voetbalwedstrijd horen en helaas ook onderdelen die zelden nog van toepassing zijn. Zo ook de welbekende snackkar of vreetwagen. Dat je de maaltijd van moeder de vrouw weigert om snel een vette snack te pakken en je zeker weet dat je een goede bodem hebt gelegd voor de vele biertjes die nog gaan volgen.

De familie Broekman uit Velserbroek had jarenlang zo’n kar staan bij het stadion van Telstar (de officiële verschrikkelijke naam van het stadion zullen we maar niet benoemen). Nu denken ze bij de SC dat ze meer geld kunnen gaan verdienen als ze de catering in eigen hand houden. Dit leidde tot de verkoop van maar liefst twee verschillende culinair hoogstaande broodjes; Broodje worst of een broodje bal.

Gelukkig lieten de supporters van de Witte Leeuwen het er niet bij zitten en begonnen een actie op Facebook.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.