In de videotheek

Best in the Land

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Als je een artikel schrijft met de titel ‘Falling Out Of Love With Football’ dan heb je onze aandacht meteen te pakken. James Herd legt de voetbalwereld op de pijnbank en helaas heeft hij op alle punten gelijk. James weet dus duidelijk waar hij het over heeft en laat dit ook zien in een korte documentaire over Portsmouth FC die hij samen met een aantal medestudenten aan de universiteit van Portsmouth maakte. Het gaat over de relatie tussen de gemeenschap en de club en laat zien hoe belangrijk die relatie eigenlijk is.

Best in the Land from James Hammond on Vimeo.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.