In de videotheek

Bescheiden blijven

De Graafschap beleeft een moeilijk jaar. Het voetbal is niet om aan te zien, de technisch directeur en trainer sneuvelden en de club overweegt zelfs om op ku(ns)tgras te gaan spelen omdat het tegenwoordig blijkbaar moeilijk is om een grasveld knap te maaien. Van buitenaf bekeken is er eigenlijk maar één lichtpuntje dit jaar en dat zijn de supporters. Wekelijks laten zij zien dat het echte kapitaal in Doetinchem niet op het veld, maar op de tribunes staat en daarom verdienen ze eigenlijk geen degradatie. Afgelopen weekend werd er een zwaarbevochten punt behaald in Groningen en dat stemde de supporters in het uitvak bijzonder tevreden. Ze bleven daarbij uiteraard keurig bescheiden.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Graafschapsupporters gaan niet naar Eindhoven

  In de videotheek

  De charme van de beker

  België & Nederland

  Derby van het Noorden overschaduwd door stadionverboden Heerenveen

  In de actualiteit

  Straf FC Groningen: Geen supporters op Vak-F tegen Twente