In de videotheek

Bescheiden blijven

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De Graafschap beleeft een moeilijk jaar. Het voetbal is niet om aan te zien, de technisch directeur en trainer sneuvelden en de club overweegt zelfs om op ku(ns)tgras te gaan spelen omdat het tegenwoordig blijkbaar moeilijk is om een grasveld knap te maaien. Van buitenaf bekeken is er eigenlijk maar één lichtpuntje dit jaar en dat zijn de supporters. Wekelijks laten zij zien dat het echte kapitaal in Doetinchem niet op het veld, maar op de tribunes staat en daarom verdienen ze eigenlijk geen degradatie. Afgelopen weekend werd er een zwaarbevochten punt behaald in Groningen en dat stemde de supporters in het uitvak bijzonder tevreden. Ze bleven daarbij uiteraard keurig bescheiden.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn gesprek met

  In gesprek met: Tom van Weert

  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg