Against Modern Football

Belangen

fifa

Gisteren werd bekend dat Sepp Blatter het wel een slim plan zou vinden om het WK 2022 in Qatar te verplaatsen naar de winterperiode omdat het zomers met gemiddeld 43 graden toch wel wat te warm is voor een volksfeest (*kuch*).

Nu lezen we alle uitspraken van ome Sepp doorgaans met dezelfde interesse waarmee we de laatste roddels over Wes & Yo en Raffie & Sabia lezen, maar toch viel ons oog toch even op een uitspraak waar Blatter het heeft over de belangen die hij dient als voorzitter van de wereldvoetbalbond.

Waar je zou verwachten dat ze bij FIFA met slogans als ‘For the good of the game’ en ‘For the game, for the world’ vooral voetbal en voetballiefhebbers zou dienen zegt Blatter gewoon waar het echt om gaat: ‘Waar een wil is, is een weg. Het is zaak dat we opkomen voor de belangen van onze sponsors en TV-partners.’

FIFA, FOR THE MONEY!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Columns

  WK Voetbal XL. We zijn er weer bij!

  In de videotheek

  Vangen Sepp!

  In de actualiteit

  HOERA! De Boef is weg!

  Against Modern Football

  Men dronk een glas...