Against Modern Football

Belangen

fifa

Gisteren werd bekend dat Sepp Blatter het wel een slim plan zou vinden om het WK 2022 in Qatar te verplaatsen naar de winterperiode omdat het zomers met gemiddeld 43 graden toch wel wat te warm is voor een volksfeest (*kuch*).

Nu lezen we alle uitspraken van ome Sepp doorgaans met dezelfde interesse waarmee we de laatste roddels over Wes & Yo en Raffie & Sabia lezen, maar toch viel ons oog toch even op een uitspraak waar Blatter het heeft over de belangen die hij dient als voorzitter van de wereldvoetbalbond.

Waar je zou verwachten dat ze bij FIFA met slogans als ‘For the good of the game’ en ‘For the game, for the world’ vooral voetbal en voetballiefhebbers zou dienen zegt Blatter gewoon waar het echt om gaat: ‘Waar een wil is, is een weg. Het is zaak dat we opkomen voor de belangen van onze sponsors en TV-partners.’

FIFA, FOR THE MONEY!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %