Against Modern Football

Belangen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

fifa

Gisteren werd bekend dat Sepp Blatter het wel een slim plan zou vinden om het WK 2022 in Qatar te verplaatsen naar de winterperiode omdat het zomers met gemiddeld 43 graden toch wel wat te warm is voor een volksfeest (*kuch*).

Nu lezen we alle uitspraken van ome Sepp doorgaans met dezelfde interesse waarmee we de laatste roddels over Wes & Yo en Raffie & Sabia lezen, maar toch viel ons oog toch even op een uitspraak waar Blatter het heeft over de belangen die hij dient als voorzitter van de wereldvoetbalbond.

Waar je zou verwachten dat ze bij FIFA met slogans als ‘For the good of the game’ en ‘For the game, for the world’ vooral voetbal en voetballiefhebbers zou dienen zegt Blatter gewoon waar het echt om gaat: ‘Waar een wil is, is een weg. Het is zaak dat we opkomen voor de belangen van onze sponsors en TV-partners.’

FIFA, FOR THE MONEY!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  ColumnsIn de actualiteit

  FIFA: de malafide voetbalbond

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Alles wat mis is aan het WK in Qatar

  Columns

  WK Voetbal XL. We zijn er weer bij!

  In de videotheek

  Vangen Sepp!