Derby DaysIn de videotheek

Bekervoetbal: Pitch invasion Aston Villa

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Niet alleen in Duitsland en Zweden waren er prachtige potjes bekervoetbal, ook in Birmingham werd er voor de FA Cup gevoetbald. In de kwartfinales van het bekertoernooi stonden de rivalen Aston Villa en West Bromwich Albion tegenover elkaar: Een echte West Midlands derby. Aston Villa -dat dit seizoen onderaan in de Premier League bungelt en (eigenlijk al jaren) vecht tegen degradatie- won deze burenstrijd met 2-0. The Villans mogen daarmee naar de halve finale op Wembley en de vreugde was groot na het laatste fluitsignaal: Een echte Engelse pitch invasion, met prachtige vreugdevolle beelden. Kijk en geniet (en let niet op het irritant commentaar van de BBC)!

https://www.youtube.com/watch?v=oIKYnQ70HFA

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Eagles winnen knallende bekerkraker bij IJsselmeervogels

  In de videotheek

  De charme van de beker

  Groundhopping

  Magic of the Cup: Millwall FC - Brighton FC

  In de Boeken

  Aston Villa's wounded lion: extreme liefde voor een buitenlandse club