Derby DaysIn de videotheek

Bekersfeer in de Stockholmsderby

Gisteren stond er weer een bekeraffiche op het programma, waar je de vingers bij kon aflikken: De Stockholmsderby. In het Zweedse bekertoernooi koppelde het lot de Stockholmse rivalen AIK en Hammarby IF aan elkaar. Beide teams hebben zeer fanatieke supportersgroepen. De wedstrijden tussen beide clubs staan staan daarom al jaren garant voor het nodige spektakel op het veld en op de tribunes. Kijk en geniet van de choreo’s en het vuurwerk van de fans net voor het begin van de wedstrijd (die om 1245u begin, dat helaas dan weer wel):

En dat het er warmpjes in deze derby aan toe gaat, bewijzen de eerste 50 seconden uit het volgende filmpje uit 2001. Yep, 14 jaar (!!) geleden.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15

  Derby DaysIn de actualiteit

  AIK - Hammarby, derby om het kampioenschap

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 35)

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 22)