Aankomende zondag besteedt VPRO Tegenlicht aandacht aan voetbalsupporters die opstaan tegen de overnames van hun clubs. Het grote geld regeert in de voetballerij en wij weten als supporters allemaal in zekere mate wel hoe dat voelt. Waar je vroeger het idee had dat je echt onderdeel uitmaakte van een club is het spel steeds meer van rijke stinkerds geworden. Tegenlicht kijkt naar de ontwikkelingen in de voetballerij en laat met ‘Baas in eigen club’ de strijd zien van de dappere mannen en vrouwen die de ziel van hun club niet laten afpakken.

VPRO Tegenlicht begint zondag om 21:05 op NPO 2 Nederland 2 en is (net als alle andere afleveringen) een dikke aanrader van onze kant!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.