In de actualiteit

AZ in de hekken!

Als je zelf bent aangewezen op een hypermodern stadion is er niets fijner dan bekerwedstrijden spelen in Dordrecht. De Krommendijk mag dan dan wel af zijn, maar het is voor iedere echte voetbalsupporter een feest om daar aanwezig te mogen zijn. De meegereisde AZ’ers genoten gisteren in de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht met volle teugen van het echte voetbal en uiteraard deden ze dit op een manier die ons allen zeer aanspreekt!

dordrecht uit

(Dank Rob)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Partners gezocht!

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: In de Hekken

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: AZ

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Heerlijke Corteo van AZ Alkmaar