In de fotoreportages

Austria Wien 100 jaar

In de Hekken Shop

Dit jaar bestaat de Oostenrijkse topclub Austria Wien 100 jaar. Dat moesten Die Violetten natuurlijk vieren en dit jaar waren er al enkele aardige activiteiten om het 100-jarig bestaan eens goed te vieren. Zo werd er in maart al een “Fanmarch” gehouden, waarbij om exact om 11 over 7 ‘s avonds (voor de oplettende lezer; 19:11u, oprichtingsjaar) 100 fakkels de lucht ingingen. Wat voor leuks dat oplevert zie je in onderstaande video.

Maar er is natuurlijk meer. Een kleine 10 dagen geleden speelde Austria Wien een wedstrijd tegen de Figo Allstars. Die wedstrijd boeit ons niet echt, maar wel wat er allemaal omheen gebeurden. De Austrianer, zoals de fans van Austria Wien genoemd worden, maakten er een ware ode aan hun liefde van. Met prachtige spandoeken, waarop de oude clublogo’s en successen getoond werden, en alweer een leuke vuurwerk- en pyroshow. Geniet ervan!


In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

LASK Linz: Niemand kan ons stoppen

In de actualiteitIn het uitvakVoetbal ultras & supporters

Sturm Graz: Awayday met de ultras naar Karinthië

Voetbal ultras & supporters

In beeld: Wenen Derby

Derby Days

319. Wiener Derby: Rapid Wien - Austria Wien