Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Against Modern Football

In Salzburg nur die Austria!

Austria Salzburg nam het afgelopen weekend in de competitie op tegen de Red Bull Juniors en dat is voor de jongens van Austria natuurlijk meteen de wedstrijd van het jaar. Gelukkig won het echte voetbal het van het commerciële gedrocht van Red Bull (2-0) zodat wij allemaal weer wat rustiger kunnen slapen.

Voor diegenen die onze site nog niet zo heel lang volgen of het verhaal van Austria Salzburg niet kennen is dit stukje leesvoer eigenlijk verplichte kost.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 14)

  In de videotheek

  Austria Salzburg vs. Red Bull

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 35)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 18)