Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Aupa Eibar!

We schreven vorige week al over de rare regeltjes waar SD Eibar mee te maken zou krijgen als ze zouden promoveren naar de Primera Division en hoe dat probleem er in de praktijk uit zal gaan zien moet nu gaan blijken: de kleine Baskische club promoveerde gisteren geheel op eigen kracht en zal de strijd met de bond nu vol aan moeten gaan. Na de 1-0 overwinning op Alaves barstte het feest in ieder geval goed los en werd de Champions League hymne al met regelmaat gedraaid.

IMAG3673

IMAG3698

(Dank Joël!)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  De speeldagenstrijd in Spanje

  In de actualiteit

  Het Eibar-model

  In de actualiteit

  Voetbalclub Eibar gestraft voor z’n succes?