Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Aston Villa (uit de hele oude doos)

We houden van foto’s en vooral van oude foto’s die laten zien hoe het voetbal ooit was. Via de mail (dank Poll) ontvingen we een aantal prachtige foto’s uit het verleden van Aston Villa. De roemruchte club die reeds in 1874 werd opgericht heeft op Everton na (107 jaar) de meeste seizoenen (100 jaar) op het hoogste niveau in Engeland gespeeld.


Iets van alle tijden dus…

Onderstaande foto is gemaakt voor de wedstrijd Aston Villa – Sunderland, gespeeld op 28 december 1938. De spelers droegen rouwbanden vanwege het overlijden van de Villa voorzitter Fred Rinder, drie dagen voor deze wedstrijd 25 december 1938. De einduitslag was 1-1 en Broome scoorde de Villa goal die dag.


Van links naar rechts: Mush Callaghan-Alex Massie-Jimmy Allen-Fred O`Donnell-Alan Wakeman-Freddie Haycock- Frank Broome-Ronnie Starling-Eric Houghton-Bob Iverson-George Cummings -Hubert Bourne (???)-Jimmy Hogan (manager)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Aston Villa's wounded lion: extreme liefde voor een buitenlandse club

  In de actualiteit

  No Fight, No Pride...

  In de fotoreportages

  From father to son

  In de fotoreportages

  Die Engelse gebaartjes