In de actualiteitOost-Europa

Armada Rijeka viert 33-jarig bestaan

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In 1987 wordt de harde kern van HNK Rijeka opgericht. Twee dagen geleden kwamen leden van Armada bijeen om het 33-jarige bestaan te vieren. Dit leverde uiteraard mooie beelden op.

Het is 9 mei als een groep van Armada Rijeka verzamelt in het oude Stadion Kantrida. Een prachtig decor, gelegen aan het strand met uitzicht op de bergen. Supporters van Feyenoord hebben het geluk om hier in 2014 te mogen zijn geweest.

‘s Middags worden kransen neergelegd ter ere van de 33e verjaardag van de groep. ‘s Avonds verzamelt de groep zich opnieuw. Op de tribune zijn meerdere stroboscopen te zien en de tientallen fakkels vormen samen het jaartal ‘1987’. Ook op de aangrenzende weg worden er fakkels afgestoken. De tientallen vuurpijlen die de lucht ingaan maken het beeld compleet!

Via KN Armada Rijeka (Facebook).

Via KN Armada Rijeka (Facebook).

Via KN Armada Rijeka (Facebook).

Via KN Armada Rijeka (Facebook).

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Olav
Over de schrijver

Altijd op zoek naar de mooiste wedstrijden en stadions. Sfeer staat op één. Reist graag naar Oost-Europa. Against Modern Football!