In de actualiteitIn de fotoreportages

Anti-interlands!

Afgelopen week is de voetballiefhebber weer getergd met interlandvoetbal. Gelukkig wordt er in veel landen op de lagere niveaus gewoon doorgespeeld, ook in Nederland! Zo kan men bijvoorbeeld met een bezoekje aan de Bollenstreekderby even ontsnappen aan de interlands. De aanhangers van Katwijk trakteerde het publiek op het nodige vuurwerk. Ook in andere landen viel er het een en ander te beleven. Kijk en geniet van de schrale hoogtepuntjes van een weekend dat in het teken stond van interlands.

VV Katwijk

 

Sakaryaspor

Carl Zeiss Jena

De BBB zocht toevlucht in het zaalvoetbal.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  De Katwijk Derby is terug!

  In de actualiteitReportage

  Quick Boys is weer thuis na intens spannende finale

  België & NederlandDerby DaysReportage

  Fakkels gooien bij de Katwijkse Burenruzie

  In de videotheek

  Fuck your Mexican Wave