Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteitIn de fotoreportages

Anti-interlands!

Afgelopen week is de voetballiefhebber weer getergd met interlandvoetbal. Gelukkig wordt er in veel landen op de lagere niveaus gewoon doorgespeeld, ook in Nederland! Zo kan men bijvoorbeeld met een bezoekje aan de Bollenstreekderby even ontsnappen aan de interlands. De aanhangers van Katwijk trakteerde het publiek op het nodige vuurwerk. Ook in andere landen viel er het een en ander te beleven. Kijk en geniet van de schrale hoogtepuntjes van een weekend dat in het teken stond van interlands.

VV Katwijk

 

Sakaryaspor

Carl Zeiss Jena

De BBB zocht toevlucht in het zaalvoetbal.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn het uitvak

  Quick Boys en VV Katwijk: Van uitwedstrijden thuiswedstrijden maken

  België & NederlandIn de actualiteit

  Quick Boys 100 jaar

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 41

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Katwijk wint knotsgekke Katwijkse Derby