In de actualiteit

Angel-Side Maastricht laat zich zien in binnenstad

Vrijthof
In de Hekken Shop

De afgelopen weken steunen voetbalsupporters massaal hun favoriete voetbalclub. In de meeste gevallen neemt de club zelf het initiatief en de verantwoordelijkheid om de verkoop van seizoenkaarten in gang te zetten. Bij MVV niet. In Maastricht neemt de Angel-Side namelijk het voortouw. Ze gebruiken de binnenstad als promotiemateriaal.

Promotors

Eerder deed de fanatieke aanhang al een grote oproep aan de supporters om af te zien van financiële compensatie. Maar nu zetten ze zichzelf ook in als ware promotors van seizoenkaarten. Dinsdag werd op de Markt en langs de Maas in Maastricht een groot spandoek opgehangen met de tekst: ‘Red dien houwelek! Koup ‘n sezoenskaart vaan MVV’! Vertaald: ‘Red je huwelijk! Koop een seizoenkaart van MVV’.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en water

Nog geen 24-uur later is er opnieuw een actie vanuit de supportersgroep. Nu niet op de Markt of langs de Maas, maar op het iconische Vrijthof. De boodschap is duidelijk: ‘MVV is Maastricht, Maastricht is MVV’.

https://www.instagram.com/p/CBRG9i3FQdf/?utm_source=ig_web_copy_link

 

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Danique is gefascineerd met het Nederlandse amateurvoetbal en daarvoor is hij verslaggever bij De Limburger. Hij heeft een enorme passie voor het Engels voetbal en is daarom ook liefhebber van de oude voetbalcultuur. Ook reist Danique graag zijn ploeg Ajax achterna in Europa en drinkt daarbij altijd graag een biertje.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

MVV fileert lokale pers, hulde!

Dit was het weekend

Dit was het weekend

In de actualiteitStart de Normalisatie

Start de normalisatie: Uitsupporters MVV gebonjourd naar hoofdtribune

ColumnsIn de actualiteit

MVV: Heftigheid crisis is ongekend