Keuken Kampioen Divisie

Angel-Side Maastricht laat zich zien in binnenstad

De afgelopen weken steunen voetbalsupporters massaal hun favoriete voetbalclub. In de meeste gevallen neemt de club zelf het initiatief en de verantwoordelijkheid om de verkoop van seizoenkaarten in gang te zetten. Bij MVV niet. In Maastricht neemt de Angel-Side namelijk het voortouw. Ze gebruiken de binnenstad als promotiemateriaal.

Promotors

Eerder deed de fanatieke aanhang al een grote oproep aan de supporters om af te zien van financiële compensatie. Maar nu zetten ze zichzelf ook in als ware promotors van seizoenkaarten. Dinsdag werd op de Markt en langs de Maas in Maastricht een groot spandoek opgehangen met de tekst: ‘Red dien houwelek! Koup ‘n sezoenskaart vaan MVV’! Vertaald: ‘Red je huwelijk! Koop een seizoenkaart van MVV’.

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, buiten en water

Nog geen 24-uur later is er opnieuw een actie vanuit de supportersgroep. Nu niet op de Markt of langs de Maas, maar op het iconische Vrijthof. De boodschap is duidelijk: ‘MVV is Maastricht, Maastricht is MVV’.

https://www.instagram.com/p/CBRG9i3FQdf/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Danique Eijkenboom
Danique is gefascineerd met het Nederlandse amateurvoetbal en is daarvoor sportverslaggever bij De Limburger. Daarnaast heeft hij een enorme passie voor het Engels voetbal en de oude voetbalcultuur. Ook reist Danique graag zijn ploeg Ajax achterna in Europa en drinkt daarbij altijd graag een biertje.

Reageren is niet mogelijk.

0 %