In de videotheek

Always Look on the Bright Side of Life

Voetbal is winnen en verliezen. Als je wint kan je lekker die middelvinger opsteken naar iedereen die niet heeft gewonnen, maar als je verliest dan ben je goed de lul in de voetballerij. Zoals we allemaal weten won Manchester City gisteren de Premier League en dat zorgde voor uitzinnige taferelen in Manchester (later eigen beelden!). Het was een dubbeltje op zijn kant, maar diep in de blessuretijd pakte City de titel en dat kwam 250 kilometer verderop hard aan bij aartsrivaal Manchester United. Om het er nog een beetje extra in te wrijven pakten de supporters van thuisclub Sunderland deze kans aan om de Mancunians helemaal gek te maken.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitVerenigd Koninkrijk

  Bizarre beelden uit Engeland: 85.000 supporters bij Checkatrade Trophy finale

  In de actualiteit

  120 piek voor een uitkaartje

  In de actualiteit

  Sunderland is nog lang niet begraven

  In de actualiteit

  Buffon probeert vloek te verbreken: Terug naar Juventus