Against Modern Football

Als je denkt dat je alles hebt gehad…

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Na het filmpje van de steward die het kleine jongetje verbiedt om zijn passie te tonen zou je toch zeggen dat we het dieptepunt wel hadden bereikt dit weekend, maar helaas kan het nog erger. In het filmpje hieronder krijgen we even een les in het moderne voetbal van stewards en politie bij Manchester City.

Een oudere man wordt volgens de maker van het filmpje aangesproken op het feit dat hij niet op zijn stoeltje wil gaan zitten, terwijl de mensen om hem heen ook gewoon staan. Omdat de stewards de oude man zelf niet aan kunnen halen ze de politie erbij en gezamenlijk lukt het de helden om de oude man, die tijdens het filmpje ook nog aangeeft hartpatient te zijn, op de grond te krijgen.

Fijn hè dat moderne voetbal?

(Dank aan Maarten en SH)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Supporters Girondins de Bordeaux willen hun club terug

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Football without fans is nothing