In de actualiteit

Ajax United

Onderstaande advertentie (klik voor groter) van Aegon stond vandaag in de Telegraaf en eerlijk gezegd krijgen wij hier een beetje jeuk van. Je als sponsor bemoeien met het reilen en zeilen van een club is al bedenkelijk, maar door Ajax te willen spiegelen aan Manchester United slaan ze plank al helemaal mis. Zoals we allemaal weten is Manchester United een van de meest verdeelde clubs op deze aardkloot. Conclusie: richt jullie voortaan maar lekker op het verkopen van woekerpolissen en laat dit soort oproepen maar over aan echte Ajacieden.

(foto via @jeroenkidv)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Opnieuw geen Ajax-supporters welkom in Den Haag

  In de actualiteit

  Kaarten APOEL goedkoper dan in 2014

  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax

  In de actualiteit

  Klassieker blijft zonder uitsupporters