In de actualiteit

Afscheid van een clubman

Het zal niemand ontgaan zijn, Theo Bos heeft zijn strijd tegen kanker op een genadeloze manier verloren en dat is net als bij ieder ander die zo’n strijd verliest enorm klote. Onze gedachten gaan uiteraard uit naar de familie en vrienden van Theo, maar in het bijzonder naar de supporters van Vitesse en FC Dordrecht. Ze hebben er alles (klik en klik) aan gedaan om Theo te laten weten dat hij en zijn familie er niet alleen voorstonden en ondanks dat dit uiteindelijk niet genoeg was deed niets af aan de acties. Clubmensen als Theo Bos (15 jaar Vitesse!) zie je niet vaak meer en daarom brengen wij via Vitesse TV graag een ode aan de clubman Theo bos.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteitIn de fotoreportagesIn de Toto divisie

  Spandoek FC Dordrecht: geen hekkenhangen, maar een tifo

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: FC Dordrecht