In de actualiteit

Afscheid van Anfield?

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Gisteren viel overal te lezen dat Liverpool plannen heeft om Anfield Road na 119 jaar (!) te gaan verlaten voor een groter en moderner (gruwel) stadion. En waar wij natuurlijk meteen beginnen te steigeren bij dit soort nieuws viel onze mond wel een beetje open van de reacties op internet van de gemiddelde Liverpool supporter. Ze voelen de pijn allemaal, maar denken toch dat het noodzakelijk is om verder te gaan kijken. Een veel gelezen argument is dat een groter stadion (ze hebben het over 60000 plaatsen) meer geld genereert en dat je daarmee meer kans op successen hebt. Tsja, als dat soort argumenten het bij je winnen verdien je misschien ook wel zo’n zielloze betonbak.

Onze argumenten om het vooral niet te doen? kijk maar naar de plaatjes. Onbetaalbaar noemen ze dat.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de videotheekShall we sing a song for you

  Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  Het Heizeldrama, wanneer voetbal vergeten wordt

  ColumnsIn de actualiteit

  Column: Stapelverliefd op dit Liverpool