In de actualiteit

Afscheid nemen…

Als clubsupporter kennen velen van ons inmiddels de pijn van het afscheid van stadions die als een tweede thuis voelden (Alkmaarderhout in mijn geval bijvoorbeeld) en daarom begrijpen we heel goed met wat voor klotegevoel de supporters van Hammarby gisteren naar huis zijn gegaan. Het Söderstadion was sinds 1966 de thuisbasis van de club en daarmee een plek waar vele generaties lief en leed met elkaar hebben gedeeld. Het tweede thuis zal uiteraard worden vervangen door een blokkendoos met meer comfort en (uiteraard) commerciële mogelijkheden. Het afscheid zelf was zoals een afscheid hoort te zijn, groots en vol liefde. Liefde voor de club, het stadion en alles en iedereen die er ooit won en verloor.

Hammarby_003

Hammarby_004

naamloos

Hammarby

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteit

  AIK - Hammarby, derby om het kampioenschap

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 35)

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 22)

  Derby Days

  Hammarby - AIK