In de fotoreportagesVerenigd Koninkrijk

Adembenemende voetbalomgeving in Wales

Wales
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De voetbalcompetitie van Wales is nou niet direct de meest aansprekende competitie van Europa. De grootste clubs spelen hun wedstrijden in de Engelse Football League en dus blijft er voetballend weinig over om te genieten. Gelukkig is voetbal zelf vaak ook niet datgene waar wij van genieten en dus is er genoeg charme te vinden. Bijvoorbeeld in de adembenemende omgevingen die vaak rondom de stadions, een groot woord voor de vooral sportparken, te zien zijn. En gelukkig vroegen de mannen van de Welshe voetbalwebsite Y Clwb Pêl-Droed om de allermooiste backdrops van Wales. En dat gaf ons de kans om eens lekker een selectie te maken van heerlijke grounds in Cymru. Genieten!

Wales

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  Shall we sing a song for you

  I wanna stay here and drink all your beer!

  In de videotheek

  Don't take me home...

  In de actualiteit

  Een kijkje bij het Engels voetbal

  Against Modern Football

  Cardiff City's Disgrace