In de actualiteit

Aan de bitterballen

Copyright-ProShots-1087221

De 15 Heracles-supporters die gisteren te gast waren bij Ajax – Heracles werden door de thuisclub uitgenodigd om plaats te nemen in een skybox om daar hun club “in stijl” aan te moedigen. Dat was ontzettend tof en schrijnend tegelijk. Het is natuurlijk van de zotte dat een naar een goede programmering zoekende TV-zender een uitwedstrijd met een kilometer of 300 aan reistijd op het programma zet op een dinsdagavond. Als je de volgende dag weer een normale wekker hebt staan zijn dit soort uitwedstrijden (met alle extra maatregelen van dien) gewoon niet te doen. Ondanks dat hopen we dat de bitterballen) goed hebben gesmaakt!

[foto via Pro Shots / Erwin Spek]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw

  In de actualiteit

  De krant van Hypocriet Nederland

  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper