In de actualiteit

Aan de bitterballen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Copyright-ProShots-1087221

De 15 Heracles-supporters die gisteren te gast waren bij Ajax – Heracles werden door de thuisclub uitgenodigd om plaats te nemen in een skybox om daar hun club “in stijl” aan te moedigen. Dat was ontzettend tof en schrijnend tegelijk. Het is natuurlijk van de zotte dat een naar een goede programmering zoekende TV-zender een uitwedstrijd met een kilometer of 300 aan reistijd op het programma zet op een dinsdagavond. Als je de volgende dag weer een normale wekker hebt staan zijn dit soort uitwedstrijden (met alle extra maatregelen van dien) gewoon niet te doen. Ondanks dat hopen we dat de bitterballen) goed hebben gesmaakt!

[foto via Pro Shots / Erwin Spek]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de actualiteit

  Derde ster en nummer 34: Ajax pakt bijzondere landstitels op 15 mei

  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen van: AFC Ajax

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af