Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Mabel Arnold: 82 jaar een seizoenkaart van WHU

Afgelopen weekend speelde West Ham United thuis tegen Crystal Palace. En tijdens die wedstrijd werd fan Mabel Arnold even in het zonnetje gezet. Ze werd op die dag honderd jaar en wat het nog bijzonder maakte, was dat zij ook nog eens 82 jaar seizoenkaarthouder is van West Ham United. Daarmee is ze volgens West Ham United waarschijnlijk de langst houdende seizoenkaarthouder van de club. Dus werd ze met alle lof ontvangen en mocht Mabel Arnold nog even met de keeper Adrian op de foto. De West Ham fans zette haar met het spreekkoor “We’ve got Arnold – Mabel Arnold, I just don’t think you understand” haar ook nog even in het zonnetje. Haar reactie op alle festiviteiten rondom haar persoontje? “Phwah! Ik heb liever drie punten, dan een telegram van Hare Majesteit!“, als dat geen betrokkenheid bij de club toont, weten we het ook even niet meer. Helaas voor Mabel speelde West Ham United met 2-2 gelijk tegen Crystal Palace. Maar toch: Cheers to Mabel voor de trouwe support en thumbs up voor West Ham United om trouwe fans zo in het zonnetje te zetten!

Mabel Arnold 100 jaar en 82 jaar seizoenkaarthouder van West Ham United

Mabel Arnold 100 jaar en 82 jaar seizoenkaarthouder van West Ham United

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern Football

  West Ham fans: Lies, lies, lies

  In de actualiteit

  West Ham United: lekker cryptisch

  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  West Ham United noemt tribune naar clublegende Billy Bonds