In de actualiteitOost-Europa

75 jaar Čelik Zenica

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Čelik Zenica bestaat 75 jaar. Supporters van de driemalig Bosnische kampioen kwamen dinsdag 18 juni bijeen in de stad en in het stadion om dit groots te vieren!

Degradatie

De successen van Zenica vonden plaats toen de Bosnische competitie in 1994 werd gestart: de eerste drie jaar werd de club kampioen. Dit seizoen is Zenica – mede door drie punten in mindering – gedegradeerd naar de tweede divisie. Zenica heeft dus betere tijden gekend, maar dit maakte het feest niet minder groot.

Honderden aanwezigen

Zenica is de vierde stad van Bosnië en ook qua gemiddeld toeschouwersaantal dit seizoen in het Bosnische voetbal bevindt het team zich op de vierde plaats. Honderden supporters, met name van de harde kern Robijaši Zenica, trokken naar het stadion en de stad om de verjaardag van hun club te vieren!

View this post on Instagram

75!

A post shared by Robijaši Zenica 1988 (@ultrarobija) on

 

 

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Olav
Over de schrijver

Altijd op zoek naar de mooiste wedstrijden en stadions. Sfeer staat op één. Reist graag naar Oost-Europa. Against Modern Football!