In de actualiteit

400 fucking miljoen!

cristiano ronaldo mag weg voor 200 miljoen euro

cristiano ronaldo mag weg voor 200 miljoen euro

Ergens zou het geen verbazing meer op moeten roepen, maar toch is het soms moeilijk om de perversiteit van de voetballerij te laten rijmen met het echte leven.

Nadat Cristiano Ronaldo liet weten dat hij als vermeende belastingfraudeur te weinig steun voelde van zijn werkgever Real Madrid komt een transfer van de superster dichterbij. Vandaag kwam naar buiten dat Real Madrid een afkoopsom van 200 miljoen euro in gedachten heeft voor de 32-jarige speler. Een bedrag dat volgens het Spaanse Marca opgehoest zou kunnen worden door koopclubs als Manchester United, Manchester City en Paris Saint Germain.

Als dat al niet bizar genoeg is levert een transfer van de Portugees de Madrilenen daarnaast nog eens 200 miljoen euro op omdat ze zijn bruto jaarsalaris van 50 miljoen (!) niet meer op hoeven te hoesten tot 2021.

We snappen met lichte tegenzin best dat we niet eeuwig in de hekken kunnen blijven hangen en dat alles wat we echt leuk vinden aan de voetballerij zo langzamerhand verdwenen is, maar dit is toch echt om te kotsen allemaal.

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Collectif Ultras Paris zet Parijs in vuur en vlam

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Awaydays: Madrid is van ons!

  In de actualiteit

  Ajacieden nemen Madrid over

  In de fotoreportages

  Zeiken op Ronaldo