In de videotheek

31!

Terwijl heel Amsterdam nu waarschijnlijk voor pampus ligt na het feest van gisteren kijken wij via rapie1960 terug op de dag van gisteren, de dag dat Ajax voor de 31e keer kampioen van Nederland werd. 31 landstitels, dat doet niemand Ajax na en daarom kunnen ze in Amsterdam met recht zeggen dat ze weer de beste zijn van allemaal. Speciale felicitatie gaat natuurlijk uit naar onze eigen Ajacied Gogme United, dat je maar een goede kater mag hebben vriend!

Tip voor na de kater: trek er gewoon nog eentje open, kampioenschappen vier je altijd minimaal een week!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Ballen op de Berg

  In de geschiedenisboeken

  Olympisch Stadion

  In de actualiteit

  In den ban van Abe

  In de Boeken

  Spel om de bal